User-agent: * Allow: / # Optimization for Google Ads Bot User-Agent: AdsBot-Google-Mobile User-Agent: AdsBot-Google Disallow: /_api/* Disallow: /_partials* Disallow: /pro-gallery-webapp/v1/galleries/* Sitemap: https://www.eleyadecor.com/sitemap.xml
top of page
Pink Balloons
Pink Balloons
FB_IMG_1625036248091.jpg
Hide and Seek

Балони

Полезна Информация

Използване

Балоните са любим продукт, който ни радва и ни помага да отпразнуваме специалните събития....

Грижа

Надяваме се, че ще се забавлявате със закупените балони. Насърчаваме ви когато вече не са ви нужни.... 

Безопасност

Не пускайте балони с хелий на открито. Привържете всеки балон с хелий по-отделно към тежест. Винаги изхвърляйте....

използване

Как да използваме балоните правилно?

знак за правилно изхвърляне на балони

Балоните са любим продукт, който ни радва и ни помага да отпразнуваме специалните събития в нашия живот. Като професионалисти с чувство на отговорност ние искаме да предпазим околната среда от нежелано замърсяване и НЕ подкрепяме пускането на балони. Насърчаваме своите клиенти да подкрепят нашата позиция и да не пускат балони, нито да одобряват пускането на балони по какъвто и да е начин. С удоволствие ще открием красив алтернативен продукт за Вашето събитие. Моля, изхвърляйте балоните по отговорен начин.

POSTER_2_BULGARIAN.jpg
грижа
POSTER_3_BULGARIAN.jpg

Грижа за околната среда и хората

В последните няколко години използването на балони за декорация, празненства и подаръци се увеличава значително. Това води със себе си необходимостта от прилагането на необходими грижи както за опазване на околната среда така и на самите нас. 

Въпреки, че не съществуват достатъчно точни данни за директна вреда от поглъщане на остатъци от балони от малки деца, хора или животни, замърсяване на естествени водоизточници и други, известно е че балони надути с хелий, които след пускане в открити пространства се връщат на земята на парчета, или се оплитат в енергийни кабелни линии, което спомага за създаване на опасност, както за хората така и за цялата околна среда. 

Затова Ви молим да се погрижите да спаднете балоните и да ги изхвърлите в подходящ контейнер за отпадъци. 

Балоните от фолио са направени за многократна употреба, може да ги спаднете и съхраните за следваща употреба или подарите на някой, който има повод да ги използва.

безопастност
POSTER_1_BULGARIAN.jpg
bottom of page